Uit de oude doos

Afgelopen week kwam ik een filmpje tegen wat we in 2008 gemaakt hebben tijdens de afdaling van de Mont Ventoux. Simon had zijn compactcamera met elastiek aan zijn helm gemaakt en na 2,5 uur klimmen gingen we de afdaling in.\n\nAangezien het filmpje in MOV formaat nooit lekker speelde op mijn Vista MediaCentre kreeg ik van de week het idee om er eens een XVID van te maken. En als je dan toch bezig bent zet hem dan meteen even op youtube. Bij deze dus:\n\n\n\nAls ik er achteraf op terug kijk zijn we eigenlijk ook wel gek geweest ook of zoals William aangeeft in zijn reactie we hebben een groot hart. Nou dat hebben we zeker.\n\nEr is nog een deel 2 en wellicht post ik die ook nog wel eens als er behoefte aan is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *