Fotoalbums

Gisteravond even lekker bezig geweest met het aanmaken van een fotoalbum op mijn blog. Aangezien mijn vorige fotosite die ik via mijn oude werkgever had inmiddels niet meer bestaat had ik de behoefte om de foto’s nu zelf op mijn blog te plaatsen. Ben een tijdje bezig geweest met zoeken naar de juiste plugin hiervoor.\n\nAangezien WordPress. de basis is voor deze blog heb ik uiteindelijk gekozen voor de nextGEN plugin. Deze voegt een mooie gallery toe en over het resultaat ben ik redelijk te spreken. Wel zou ik het mooi vinden om de albums in een compact formaat te krijgen, maar dan komen ze nog niet netjes naast elkaar. Ben er nog niet achter hoe ik dit voor mekaar moet krijgen. (Tips zijn altijd welkom)\n\nTot die tijd kun je hier de foto’s bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *