Vakantie

Dag allemaal,\n\nHet is alweer een tijdje geleden, maar ben dan ook net terug van vakantie. Heerlijk even 3 weken helemaal niks, behalve veel zon en lekker eten dan. De reis is naar zuid Frankrijk gegaan. Eerst een week aan Lac de Sainte Croix du Verdon en daarna een ruime week in het plaatsje Contes ongeveer 20 KM boven Nice. Hierna nog een paar dagen in de franse Jura gestaan.\n\nAlles was gewoon helemaal prima en we hebben er echt lekker van genoten. Weinig gedaan aangezien ik nog steeds last heb van een niet meewerkende elleboog. Ik ben nog steeds afwachtende van een operatie die hopelijk in september plaats zal gaan vinden.\n\n Enfin de fietsen waren dus niet mee, maar dat heeft ons niet weerhouden om een aantal weken lekker te wandelen, winkelen en franse steden en dorpjes te bekijken. Verder plenty of tijd om lekker te lezen. Heb het boek van Thomas Zijlma gekocht en hiermee meteen een kleine donatie gedaan aan het KWF kankerfonds. Erg indrukwekkend om te lezen hoe iemand zo ontzettend veel doorzettingsvermogen kan hebben. Hoop dat ik hier wat geleerd heb. Dan zit ik met een jaar zeker weer op de fiets.\n\nGroeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *