Herfst

Aangezien ik met mijn geblesseerde elleboog niet de hele dag kan oefenen en ook zo af en toe naar buiten moet heb ik vandaag, maar eens een lekkere wandeling gemaakt. Even lekker door het bos naar mijn ouders wandelen. Daar een kopje koffie doen, broodje bij de supermarkt halen en dan weer terug. Al met al ben ik zo een uurtje aan het wandelen. Kan echt genieten van de mooie herfstkleuren en de frisse buitenlucht doet me goed. \n\nHet gaat elke dag ook een stuk beter met de elleboog, hoewel er nog wel een behoorlijke zwelling aanwezig is. Oefenen is ook lastig. De wond wil niet echt lekker dicht gaan en oefenen draagt daar ook niet echt aan bij, want bij het buigen van de elleboog breng je natuurlijk weer behoorlijk wat spanning op de huid. Moet dus op zoek naar een gulle middenweg, een compromis. Iets wat ik lastig vind, wil namelijk graag gewoon de hele dag bezig kunnen zijn met buigen en strekken om zo zo snel mogelijk weer over de volledige functionaliteit te kunnen beschikken. Gelukkig kan ik wel goed positief blijven. Maandag mogen de hechtingen er uit en dan hoop ik dat alles een stuk beter zal gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *