Klotsend armpje

Gisteren toch maar even naar de huisartsenpost geweest. De wond bleef maar opengaan en er kwamen grote hoeveelheden bloed uit. Verder kreeg ik het idee dat er een grote vochtbel onder de huid zit. Dit is niet alleen erg lastig met oefenen, maar het geeft ook een vreselijke zooi.\n\nHet blijkt dat ik een groot onderhuids hematoom heb. Deze bloedprop wordt opgeruimd en daarvoor maakt het lichaam het eerst weer vloeibaar. Aangezien de huid nog niet volledig is dichtgegroeid zoekt het vocht zich een uitweg via de opening. Volgens de dienstdoende arts is hier niks aan te doen. Het voordeel ervan is dat ik het vocht er zelf uit kan drukken en mijn lichaam het niet af hoeft te voeren. Nadeel is wel dat de kans op ontstekking groot is en dan ben ik nog verder van huis. Hier moet ik dus maar heel voorzichtig mee zijn.\n\nDe arts wist ook nog te vertellen dat het wel eens heel lang kon gaan duren voor de wond dicht gaat en er zelfs kans is dat ie verder open gaat. Al met al een redelijke tegenvaller, maar weet wel waar ik aan toe ben. Moet dus maar voorzichtig zijn met mijn klotsende armpje.\n\nMorgen weer naar de huisarts waar als het goed is de hechtingen worden verwijderd.

Een gedachte over “Klotsend armpje”

  1. Ha Richard!\n\nWat een tegenvaller, doe rustig aan en we hopen dat er snel weer vooruitgang kan worden geboekt!\n\ngroeten van ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *