Operatie geslaagd

Zonet ben ik terug gekomen uit het ziekenhuis. Heb er 4 dagen moeten verblijven. Kennelijk heb ik ergens zitten slapen, want toen de verpleger die me op ving vertelde dat ik 3 tot 4 dagen moest blijven moest ik wel even slikken. Evengoed verander je er niks aan en dus heb ik me erbij neergelegd.\n\nDonderdag om 8.00 uur lag ik op de OK en is men begonnen met het oplappen van mijn elleboog. Onderstaande is wat men volgens het operatierapport heeft gedaan. Zelf heb ik er heerlijk bij liggen slapen.\n\nEr is behoorlijk veel littekenweefsel en verklevingen weggesneden. Hierna heeft men de plaat aan 1 kant losgemaakt en het spaakbeen doorgezaagd. Daarna is het spaakbeen opnieuw uitgericht. Hierbij zijn ze tot de conclusie gekomen dat de kop van mijn spaakbeen (radiuskop) een slijtage van de 4e graad laat zien. Dit is de hoogste graad en betekend zoiets als: compleet onbruikbaar. Daarop is besloten om het grootste deel van de kop te verwijderen. Ook zonder schijn je goed te kunnen functioneren.\n\nAls ik wakker word voel ik meteen of er gips om mijn arm zit. Dit blijkt niet het geval en dus zal ik meteen met revalideren moeten starten. Dezelfde middag zit er al een fysio aan mijn arm te trekken met een groot bloedbad tot gevolg. Stukje bij beetje gaat het steeds iets beter met me. Elke dag voel ik me weer beter worden. Vanochtend heeft dit tot ontslag geleid. Raar idee eigenlijk je doet het goed, maar toch ontslagen. :-,,,,)\n\nInmiddels ben ik thuis en zit ik dit verhaal met 1 hand te typen (valt best tegen eigenlijk). Het is nu zaak voor me om zoveel mogelijk te bewegen en het vocht eruit te krijgen. Over 4 weken mag ik me weer melden bij het ziekenhuis. Nu ga ik stoppen, want mijn goede hand word nu ook moe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *