Telefoontje

Eindelijk is het verlossende telefoontje gekomen. Vanochtend werd ik gebeld door het Amphia ziekenhuis. Donderdag 15 oktober moet ik me om 7.15 uur melden aan de balie. Wel vreselijk vroeg aangezien ik eerst nog anderhalf uur moet rijden, maar dat moet je er dan maar voor over hebben.\n\nOndanks het feit dat ik wist dat dit telefoontje ging komen gaat er toch een bepaalde spanning door me heen. Heb ontzettend uitgekeken naar deze operatie en misschien kijk ik nog wel harder uit naar het eindresultaat. Na een jaar sukkelen kan ik me amper meer voorstellen hoe mijn arm daarvoor gefunctioneerd heeft. Ben me er terdege van bewust dat het nooit meer helemaal goed gaat komen. \n\nToch vraag ik me continue af hoe ik er over 3 maanden bij loop en over een half jaar en een jaar. We zullen het zien……

2 gedachten over “Telefoontje”

  1. He Richrard,\n\nMaar eens even je blog bezocht. Geinig hoor een eigen URL. Heel veel sterkte met de operatie en ik lees/hoor wel hoe hhet gegaan is.\n\nGroeten Simon

  2. He Beumer,\n\nInmiddles heb je een gerepareerde arm. Ik ben benieuwd wanneer je eerste bericht hier komt te staan. Dat is iig een goed teken!\nWij gaan ervan uit dat het goed is gegaan. (Ik bel zo wel even!).\n\nTenT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *