Nieuwe stand van zaken

Afgelopen vrijdag ben ik weer in het ziekenhuis geweest. Moest voor een controle bij dokter Eijgendaal zijn. Ze was enorm tevreden over het resultaat. Het bot groeit mooi aan elkaar en er is alleen maar botgroei te zien op de plek waar het nodig is. Dit is een goed teken. Verder staat het bot mooi op zijn plek. De kans was namelijk aanwezig dat het bot in de lengterichting verplaatst, omdat het een stuk korter is.\n\nHet ging allemaal zelfs zo goed dat ze me pas over een half jaar terug wil zien. Normaal gesproken zou ik me over 2 maanden weer moeten melden, maar dat is nu dus niet nodig.\n\nAl met al goed bericht en mooier had ik niet durven hopen. Wel is ze heel voorzichtig. Voor het skieën heb ik een brace meegekregen. Als ik nu namelijk nog iets aan die onderarm krijg dan is er erg weinig wat men nog voor me kan doen. Daarom dus voorzichtig zijn. Mountainbiken heeft ze me tot juni 2010 dan ook afgeraden. Ik zal me dus moeten gaan vermaken op de racefiets en de winter dus op de rollerbank moeten doorbrengen. Op zich wel een kleine tegenvaller, maar ben me er wel goed van bewust dat dit mijn laatste kans is.\n\nOp zich is het ook niet zo’n probleem, want heb genoeg te doen voor mijn revalidatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *