Alpe dhuZes

Vandaag start in Frankrijk voor de 5e keer de alpe dhuZes. Ruim 3000 mensen zullen proberen om 6x op één dag de berg te beklimmen. Hierbij laten ze zich sponsoren, waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan het de KWF kankerbestrijding. De stichting hanteert een anti strijkstok beleid. Dit betekend simpelweg dat al het geld wat ze ophalen volledig naar het goede doel gaat en ze dus geen kosten hebben. Op dit moment is het streefbedrag van 10 miljoen euro al gehaald. Het eindbedrag zal in oktober bekend gemaakt worden.\n\nVorige maand ben ik zelf 2x de berg opgefietst. Hierbij heb ik diep respect gekregen voor de mensen die het 6x in één dag doen.\n\nMomenteel is het evenement in volle gang. De berg is alleen toegankelijk voor deelnemers en lokaal verkeer. De sfeer is nu al uitermate gezellig en zal nog de hele dag doorgaan. Wil je ook een beetje meegenieten kijk dan op de livestream op deze site of kijk hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *