Pechvogel

Ik zit weer eens in de lappenmand. Gisteren bij een stukje fietsen hard onderuit gegaan. Zittend op de grond voelde ik al pijn aan mijn schouder. Na door wat tegemoet komende fietsers weer overeind geholpen te zijn ben ik terug gefietst naar Laag Soeren. Kon met mijn pijnlijke linker schouder het stuur niet meer vasthouden. Hier heb ik Charissa gebeld en meteen ook maar de huisartsenpost. Was bang voor een sleutelbeenbreuk en wilde er toch even naar laten kijken.\r\n\r\nTijdens het wachten toch maar even onder het shirt voelen en dat was niet goed. Voelde de breuk gewoon zitten. Bij de huisartsenpost ware ze snel klaar met me. Mitella en over 3 dagen maar naar je eigen huisarts. Aangezien de assistente enkel een mitella had en geen sling toch maar even naar de de Eerste Hulp. Hier waren ze veel resoluter. Er moesten foto’s gemaakt worden en een prik tegen tetanus was ook nodig.\r\n\r\nNa een nacht slecht slapen zit ik nu op de bank. Vrijdag mag ik me weer melden in het ziekenhuis. Pijn valt mee en ik hoop op een voorspoedig herstel. Over 5 weken word ik papa en daarbij wil ik moeder en kind toch goed kunnen assisteren. Ik hoop dus op een spoedig herstel.\r\n\r\nAangezien het typen met 1 hand niet echt lekker gaat laat ik het hier voorlopig even bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *