Een vast ritme

Het is alweer een tijdje geleden dat ik geschreven heb en nu de klok een uurtje terug is en de dag dus een uurtje langer is heb ik er vandaag weer een beetje tijd voor gevonden. Zoals de titel doet vermoeden gaat alles weer een beetje zoals vroeger. Althans we zijn een beetje op zoek naar dat ritme, maar dan met z’n drieën. De afgelopen week wil dat aardig lukken. Liv heeft haar eigen ritme van voeden gevonden en dat is redelijk stabiel. Zelf kom ik ook weer in een aardig ritme. Na een paar drukke weken op mijn werk is het nu weer iets rustiger en dus ook weer wat meer tijd voor thuis en mezelf.\r\n\r\nGisteren zowaar voor het eerst weer eens op de MTB gestapt en een lekkere tocht van bijna 50 KM gereden. Het voelde heerlijk en is een heerlijke afleiding om ff je kop leeg te maken. Moe maar voldaan lekker thuis gekomen en nog even lekker de huisvader uit gehangen. Ook het klussen gaan we weer een beetje oppakken. Vanmiddag eens kijken of we het dak op kunnen om weer een stuk van de dakkapel af te maken. \r\n\r\nKortom na enkele hectische weken begint er weer een heus ritme te ontstaan. Iets waar ik behoefte aan heb en waar ik me fijn bij voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *