Snel een gezond ontbijt

We kennen het allemaal wel. Geen tijd om even te ontbijten. En dat terwijl het ontbijt tegenwoordig toch gezien wordt als de belangrijkste maaltijd van de dag. Een goede en snelle oplossing hiervoor zijn smoothies. Hieronder een recept wat ik zelf afgelopen week geprobeerd heb en wat me prima is bevallen.\r\n

  \r\n

 • 1/3 komkommer (ongeschild)
 • \r\n

 • 1 banaan
 • \r\n

 • 1 kopje havermout
 • \r\n

 • 1 eetleppel chiazaad
 • \r\n

 • 200ml sojamelk (mag ook amandel of gewone melk zijn)
 • \r\n

\r\nBereiding is simpel: Alles in de blender en mengen maar.\r\n\r\nTIP: Als je de melk en havermout de avond te voren al bij elkaar doet en in de koelkast zet is de havermout de volgende ochtend lekker verzadigd en zacht.\r\n\r\nSucces

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *